DIENSTEN

particulier

Particulier vervoer

de taxi is het ideale alternatief om zich te verplaatsen in het stad, het bespaart u tijd,stress en ook hoge parkeergelden.

vliegtuig

Luchthavenvervoer

We bregen u naar alle luchthavens nationaal of internationaal en dat voor een vaste prijs natuurlijk. Onze auto’s zijn groot en comfortabel om u en uw bagages te vervoeren. We komen u ook terug ophalen indien gewenst… we spreken bij het vertrek een vaste afspreekplaats in de luchthaven om u gemakkelijk te vinden.

business

Business- en VIP

Geen tijd om zelf te rijden,parkeerproblemen of vertragingen… met CTO hoeft u zich daar geen zorgen over te maken en u kunt er op rekenen dat uw privacy gewaarborgd is. De laatste jaren worden de files altijd maar langer, niets prettiger dan te weten dat u kan doorwerken terwijl u van a naar b vervoerd wordt. CTO verzorgt vervoer voor alle zakenmensen die ongestoord naar hun werk,vergadering of congres moeten.

groep

Groepsvervoer

wij kunnen tot 6 personen in een wagen vervoeren. We kunnen er ook meer vervoeren we hebben 5 wagens ter uwe beschikking en u kunt rekenen op een vaste en democratische groepsprijs.

chauffeur

Chauffeur dienst

Hebt u wel een wagen maar wilt u zelf niet rijden of bent u zelf niet meer in staat om te rijden…  ook dat is geen probleem voor CTO we spreken op voorhand af en brengen u en uw auto veilig op uw bestemming.

pakje

Koerierdienst

Hebt u een eigen zaak maar geen tijd om uw boodschappen of ander op te halen ? Wij zorgen er voor dat uw bezittingen veilig en op tijd op hun bestemming geraken en voor een democratische prijs.

rolstoel

Ziekenvervoer

Moet u regelmatig naar het ziekenhuis of eender welke ziekteinstelling…  met onze comfortabele wagens en hulp van onze chauffeurs komt u daar zonder probleem. We werken ook op factuur en kunnen een vaste prijs afspreken voor frequent vervoer. Opmerking: ziekenvervoer is enkel zittend.

uk

British Express

Oostende heeft al altijd een sterke band gehad met Engeland maar sinds de verdwijning van de rechtstreekse ferry is het niet meer zo gemakkelijk om er te geraken. Voor ons is het geen probleem om u aan de overkant van het water te brengen bij onze Engels buren .

Contacteer ons

Vragen ? Contacteer ons !

Bel ons gratis op 0800/14.422 of neem contact via mail
Contacteer ons